Sunnuntai, Syyskuu 9, 2018, 12:38

KEVÄT 2022

HUOM! Koronatilanne voi aiheuttaa muutoksia ohjelmistoomme, ja koronan vuoksi kaikkiin Seuran sisätiloissa järjestämiin tilaisuuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen KIS:n sihteerille: toimisto@kuopionisanmaallinenseura.fi

K.M. Wallenius

Kevään toimintakauden aloittaa – jos korona sen suo - dosentti, FT Lasse Laaksonen, joka kertoo Kuopiossa syntyneen kenraali Kurt Martti Walleniuksen tapahtumarikkaasta elämästä ja urasta keskiviikkona 23.2. klo 17 Kuopion kaupunginkirjaston luentosalissa, Maaherrankatu 12. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kuopion Paasikivi-Seuran, Pohjois-Savon UKK-Seuran ja Pohjois-Savon tietokirjailijoitten kanssa.

Vuosikokous ja Eemil Halonen

KIS:n vuosikokous on torstaina 17.3. klo 17 Kuopion museon kokoushuoneella, Museokatu 1. Esillä ovat sääntömääräiset asiat.

Kokouksen jälkeen klo 18 museon monitoimitilassa FM, kirjailija Minna Kettunen kertoo kuvanveistäjä Eemil Halosesta otsikolla ”Suomalaisuutta veistämässä: Eemil Halonen, nuoren kansan kuvaseppä”.

Heikki Ritavuori

FT, kirjailija Lasse Lehtinen kertoo murhatusta sisäministeristä Heikki Ritavuoresta torstaina 21.4. klo 17 Kuopion Muotoiluakatemian Kristallisalissa, Piispankatu 8. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kuopion Paasikivi-Seuran, Pohjois-Savon UKK-Seuran, Pohjois-Savon maanpuolustusyhdistyksen ja Pohjois-Savon tietokirjailijoitten kanssa.

Kuopion vaatettajat

Toimitusjohtaja Urkki Keinänen kertoo Kuopion vaatettajista torstaina 19.5.2022 klo 17 Kuopion museon kokoushuonella, Museokatu 1. Museossa on samaan aikaan teemasta kertova näyttely.

Snellman ja kotiseuturetki

Perinteinen kunniakäynti J. V. Snellmanin patsaalla torstaina 12.5. klo 10 yhdessä opiskelijoiden kanssa. Juhlapuheen pitää Suomen palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti.

Kotiseuturetki järjestetään kesäkuussa. Lisätietoja retkestä loppukeväällä.

Entä millaisia tilaisuuksia sinä haluaisit KIS:n järjestävän? Kerro mielipiteesi meille sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kuopionisanmaallinenseura.fi.

Tapaamisiin tilaisuuksissa!

Ei viestejä